7/10/2010

Don't wish, don't hope, just dream


Sorry voor het lang  niet posten, ik had het de laatste tijd zo druk met zonnen en genieten van al die knappe jongens op het strand :) Maar ik heb slecht nieuws voor jullie.. Maar goed nieuws voor mijzelf. Ik ga naar Londen! Ik ben super blij, maar dat betekent dat ik een tijdje niet kan posten. Tenzij mijn nicht internet in huis heeft want dan is de kans wel groot dat ik een grote Update houd. Ik ben zo blij, and gues what? De Primark is 10 minuutjes van het huis van mijn nicht! Ik ga trouwens met de vliegtuig, helemaal alleen maar wel met een begeleider van het vliegtuig maatschappij omdat ik nog minderjarig ben. Dit is de eerste keer dat ik naar Londen ga. Ik ben me al helemaal aan het bedenken hoe het daar is maar ik heb geen idee wat ik kan verwachten.

Is het niet prachtig? Kent iemand nog plekken die ik moet bezoeken, plaats ze dan hieronder. 
Ik ben van plan binnenkort een Give a way uit te geven. Als ik dan toch in de Primark ben kan ik wat kopen en misschien ben jij binnenkort wel de winnares. Maar daar horen jullie nog over.

Ik ga nunaar het dorp om een notitieboekje te kopen en daarvan ga ik een inspiratieboek maken. Alles wat me inspireert ga ik er in plakken/schrijven enzovoort. Als ik al een paar bladzijdes vol heb plaats ik wel wat foto's.
Bye bye , Liefs Rimona.4 comments:

yasinusta said...

Ga een keertje met de bus door Londen. Ziet er prachtig uit.

yasinusta said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Hey! You have nice blog! I have giveaway on my blog. Maybe you would like to join :)
xoxoxo

http://www.xmyownlife.blogspot.com/

. said...

i love your blog!!! :) echt heel leuk.