7/23/2010

I wanna be a billionaire, so freakin bad


Hoi hoi. Jeetje zeg dat is ook weer een tijd geleden! Ik zal sneller posten vanaf nu. 
We hebben vandaag een last-minute geboekt naar Duitsland dus ik zal een week of twee niet veel  posten. Ze hebben daar wel een computer maar die is hééééél sloom. (ik spreek uit ervaring) We zien wel wat er gebeurd. Maar ik zal wel beloven dat ik veel foto's maak van mijn outfits maar ook van de omgeving daar. Ik wens jullie trouwens allemaal nog een leuke en fijne vakantie en erg leuk om al die lieve reacties te lezen.
Zoals jullie in één van mijn posts konden lezen ga ik een give a way geven. Ik denk er aan om een playsuit te geven? Wat vinden jullie? En oh ja, ik was eergisteren in de PRIMARK. En oh my god wat was dat geweldig. Mijn moeder en ik hebben in totaal 300 euro uitgegeven :3 En het fijne is dat wij dezelfde maat hebben en dus kan ik alles wat zij heeft gekocht ook aan. Echt awesome, want nu heb ik veel meer kleren erbij. Ik ben nu een beetje te lui om er foto's van te maken en de helft zit al in mijn koffer dus to bad.

Ik was even aan het rond zwerven en zwijmelen op de online shop van TOPSHOP. Dus ik heb even een''wishlist''  gemaakt. Hope you like it.

Liefs Rimona.

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Judith said...

pretty pretty pretty..

Chasing Cherries said...

Leuke wishlist meid!

Anonymous said...

Jou blog is zó leuk!
Ik volg je!